TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Historiek Clubnieuws


2022-05-19 - Meerdaal on Fire - Ladies first


Op het tweede MEERDAAL ON FIRE-event van het seizoen geven we voorrang aan de dames. Jawel, we verwachten jullie op donderdag 26 mei 14 uur - 18 uur voor onze TCM-ladies afternoon. Uiteraard zal tennis voor de dames primeren maar er is ongetwijfeld ook tijd voor een natje en een droogje.

 

Tennisgewijs houden we ons aan het beproefde concept:

  • Via loting bepalen we met en tegen wie je mag spelen.
  • Dames krijgen voorrang. Heren mogen vrije gaatjes opvullen.
  • We spelen een dubbelspel gedurende 30/45 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarna loten we opnieuw.
  • Dit doen we verschillende keren, afhankelijk van het weer, het aantal deelnemers, de goesting, ... niks moet, alles mag!

En wat met de heren? Het is echt niet nodig om thuis in je zetel te liggen treuren. We need you! De club sponsort het hapje op voorwaarde dat we voldoende heren vinden die hun culinaire hoogstandjes willen tonen. Help je graag met het hapje voor onze dames? Schrijf je dan ook in.

 

Om een overzicht te houden op het aantal deelnemers dat we die avond mogen verwachten, vragen we in te schrijven vóór 25 mei 12 uur. Dit geldt zowel voor de dames als voor de heren die de hapjes voorzien.

 

Inschrijven dame (tennis)

Inschrijven heer (hapje)


2022-05-19 - Lobster


Onze Lobster is er nog steeds. Ken je haar al? TCM's ballenmachine is groots in ballen spuwen met of zonder spin, helpt je je forehand te trainen, je backhand bij te schaven, je volleys te oefenen.

 

Trommel je tennispartner op of kom alleen oefenen. Lobster kan je via mail reserveren, enkel overdag tot 18 uur en staat op terrein 5 (hardcourt) klaar voor jou. Het enige wat we willen weten is wie er komt en wanneer.

 

Voor reservatie stuur je een mail minimum 2 dagen op voorhand naar reservatie@tcmeerdaal.be, wacht op een bevestigingsmail en Lobster bezorgt je pittige momenten op het terrein.

 

Het is een ideale aanvulling op de lentelessen. Lobster corrigeert niet zoals onze trainers dat doen, maar je kan wel het geleerde oefenen. Leuk, toch?


2022-05-19 - TC Meerdaal op sociale media


Al vertrouwd met TC Meerdaal op social media? We leggen het nog even uit.

 

Er is een openbare Facebook pagina en Instagram account, toegankelijk voor iedereen. TC Meerdaal heeft ook een besloten Facebook groep, enkel toegankelijk voor leden, hun partners, voor ouders van jeugdspelers en trainers. We delen foto's via deze groep, kondigen activiteiten aan en allerhande informatie. Ook leden zelf kunnen berichten posten.

 

Bij de start van elk nieuw seizoen schrappen we de niet-heraangesloten leden.

 

Daarnaast is er een Padel Facebook groep waar iedereen lid van kan worden.

 

Nog geen lid van onze social media kanalen? Je kent nu de weg.


2022-05-09 - Break after school


Wil je je hoofd leegmaken na een drukke schooldag? Wil je je huiswerk en lessen bij de start van het weekend even aan de kant schuiven?
Kom dan op vrijdag 13 mei van 17u tot 19u naar TC Meerdaal.
Speel een leuk partijtje tennis onder leeftijdsgenoten.
Inschrijven kan tot donderdag 12 mei 18 uur. We voorzien een knabbeltje en drankje na de activiteit..

Voor wie? Alle jeugdige tennisspelers (geb. jaar 2011 - 2005).
 

INSCHRIJVEN BREAK AFTER SCHOOL
 

Bij vragen: stuur een mailtje naar lessen@tcmeerdaal.be

Tot vrijdag!


2022-05-01 - Padel-Lidmaatschap


TC Meerdaal evolueert stilaan richting een tennis- én padelclub. Dat zie je al meteen aan de werfactiviteit als je langskomt op de club. Ook achter de schermen zit het vrijwilligersteam niet stil. Er zijn initiatielessen voorzien voor het najaar, er wordt aan een nieuwe clubnaam en -logo gewerkt, extra tappers gezocht, kennismakingsevents worden op poten gezet, er is de ambitie om in het najaar ook padel interclub te spelen, enz.

 

Maar laten we eerst even de basis leggen: padel lidmaatschap

 

Lidmaatschap laat je toe om regelmatig te padellen (en ook in de winter veel te sporten, want het seizoen loopt tot maart 2023), vlot een terrein te kunnen boeken en aan ledenactiviteiten deel te nemen (interclub, lessen, recreatieve en sportieve events...). Dit jaar hanteren we speciale welkomsttarieven voor het onvolledige opstartseizoen. De terreinen zijn immers nog in opbouw.

 

Volgend jaar communiceren we een nieuw tarief voor een volledig seizoen, dat loopt van 1 april 2023 tot 31 maart 2024. Vanaf 2023 bieden we ook een lidmaatschap voor een half jaar aan, dat wil zeggen van 1 oktober tot 31 maart of van 1 april tot 30 september.

 

Wie geen padellid is of wil worden, kan af en toe een veld huren 'in losse verhuur', onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

 

Meer info vind je op onze website of door hier te klikken

 

Lid worden kan dus vanaf vandaag voor leden van TC Meerdaal. Voor jullie is er trouwens een speciaal tarief. Bij inschrijving zien jullie het 'normale lidmaatschapstarief', maar na goedkeuring van je aanvraag tot lid kennen we een ledenkorting toe.

 

Vanaf 8 mei kunnen ook andere geïnteresseerden inschrijven, maar worden alleen de inschrijvingen van de inwoners van Oud-Heverlee verwerkt. Vanaf 15 mei gebeurt dit ook voor die van het grote publiek. Dit alles aan de normale lidmaatschapstarieven. 

 

Schrijf je hier in als padel lid van TC Meerdaal

 

Nog vragen? Mailto: padel@tcmeerdaal.be