TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Lentelessen Junior's en Volwassenen

TCM organiseert elk jaar lentelessen voor Juniors (vanaf 17j) en Volwassenen van beginners tot gevorderden. Voorrang wordt gegeven aan de jeugd en beginnende volwassenen, maar vanaf dit seizoen voorzien we ook lessen voor onze clubspelers.

 

Onze doelstelling is kwalitatieve lessen aan te bieden aangepast aan elk niveau. De lessen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde trainers.

 

In 2022 vinden onze lentelessen plaats van maandag 18 april tot en met half juni (8 lesweken). Bij regenweer worden lessen opgeschoven. In dat geval zal er een boodschap op de website gezet worden, zo zie je meteen wanneer een les niet doorgaat.

 

Let op: de lessen gaan door op feestdagen.

 

Inschrijven

 

Alle informatie over de lentelessen van 2022 is te vinden in de folder onderaan deze pagina.

 

De inschrijvingen gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen. Klik hier voor de link. Kijk onder 'Lessen en stages'. Inschrijven kan vanaf 15 februari. Belangrijk: om mee te doen aan de lessen, moet je lid zijn van TC Meerdaal.

 

Belangrijk: inschrijvingen moeten gebeuren via het lidnr van de persoon die ingeschreven wordt (zie ook pagina Wistjedatjes: TCM-Inloggen-Bij-TV.

 

Na verwerking van de inschrijvingen en inplanning van de lesgroepen ontvang je een bevestigingsmail met info over de voorgestelde les. Je kan dit (plannings)voorstel bevestigen en daarna zal je een betalingsuitnodiging ontvangen.

 

Controleer evt. ook je spam-folder!

 

De inschrijving is pas definitief als zowel het lidgeld als het lesgeld is betaald. Inschrijvingen worden aanvaard tot 15 maart, behoudens vroeger volzet.

 

Algemene organisatie lentelessen: Wim van Stee

 

Voor vragen over tennislessen: mail naar lessen@tcmeerdaal.be

 

Info over lentelessen voor Kids vind je hier.

 

Bijlage: