TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Reservatieregels

RESERVATIEREGELS SEIZOEN 2021

Alle leden die hun lidgeld betaald hebben, kunnen reserveren via het online reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.

Hiervoor log je in met je lidnummer of je mailadres en ga je naar "Terrein". Je klikt op een vrij veld om te reserveren.

Je kan ook gebruik maken van de App van Tennis Vlaanderen.

 

Opgelet: hou rekening met de geldende coronamaatregelen.

 

Welke regels hanteert TCM?

 

We hebben 3 groepen in het reservatiesysteem. Het systeem bepaalt automatisch via welke groep je een reservatie maakt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

 

Groep Leden Rechten
Dagreservatie < 18u/18u30   Deze leden kunnen overdag een terrein reserveren bovenop de reservatie van 's avonds. Je kan max. 4 keer overdag reserveren gedurende de volgende 7 dagen. Onder deze ledengroep vallen ook de jeugdleden vanaf geboortejaar 2007 en later.
Avond > 18u/18u30 15+ Leden vanaf geboortejaar 2006 en vroeger kunnen maximaal 2 keer reserveren  voor de volgende 7 dagen.
Snelreservatie   We bieden de mogelijkheid om last minute een vrij terrein te reserveren. Iedereen, ongeacht de leeftijd, kan max. 24 uur op voorhand een vrij veld reserveren - ook als je reeds je max. aantal beurten gereserveerd hebt in de volgende 7 dagen. 

 

Enkel- en dubbelspel

 

Voor een enkelspel reserveer je 1 uur en ben je verplicht om 2 namen op te geven. Een dubbelspel kan 1 uur, 1 uur 30 of 2 uur duren en je bent verplicht om 4 namen op te geven.

 

NIEUW OP VRAAG VAN ONZE LEDEN: op terrein 3 en 4 kan je vanaf 18u30 op weekavonden een dubbelspel reserveren van 1u30. Op terrein 1, 2 en 5 blijf je de mogelijkheid hebben om 2 uur te dubbelen.

 

Te laat

 

Als een speler meer dan 15 minuten te laat is, komt het uur vrij en kan het worden ingenomen door andere spelers. Reserveren is dan niet meer mogelijk omdat het uur verstreken is. Je mag het vrije veld wel gebruiken.

 

Annuleren

 

Wie om één of andere reden niet kan spelen, zorgt uit respect voor de anderen voor vervanging of annuleert de reservatie online. Pas de reservatie aan met de juiste namen. Het TCM-bestuur kan controles uitvoeren op het al dan niet correct reserveren. Lees het Clubreglement na.

 

Spelen met een gast

 

Drie keer per seizoen mag je gratis een niet-lid uitnodigen: 2 keer overdag op elk terrein en 1 keer 's avonds op T1, T2 of T5. Spelen met gasten kan door bij het reserveren van een speler te klikken op 'zoek gastspeler'. De gastspeler moet gekend zijn bij Tennis Vlaanderen.

 

Indien dit nog niet het geval is:

  • ga je naar de website van Tennis Vlaanderen
  • klik je op 'inloggen'
  • klik je op ik ben nog geen lid
  • maak je eerst je gastspeler aan

Nadien kan je hem/haar selecteren om te reserveren.

 

Wat moet je doen bij problemen?