TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be

 

Volwassenen - Lentelessen

 

 

 

TPM organiseert elk jaar in de lente tennislessen voor juniors (vanaf 17j) en volwassenen van beginners tot gevorderden. Voorrang wordt gegeven aan de jeugd en beginnende volwassenen, verder voorzien we ook lessen voor onze clubspelers.

Vanaf 2023 worden er ook padellessen georganiseerd in de lente, voor beginnende en licht gevorderde juniors (vanaf 17j) en volwassenen.

 

Onze doelstelling is kwalitatieve lessen aan te bieden aangepast aan elk niveau. De lessen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde trainers.

 

In 2023 vinden onze lentelessen plaats van maandag 17 april tot en met half juni (8 lesweken voor tennis, 6 lesweken voor padel). Bij regenweer worden lessen opgeschoven (padel: bij zwaar regenweer). In dat geval zal er een boodschap op de website gezet worden, zo zie je meteen wanneer een les niet doorgaat.

 

Let op: de lessen gaan door op feestdagen. Zie kalender onderaan.

 

Inschrijven

 

Alle informatie over de lentelessen van 2023 is te vinden in de folders onderaan deze pagina.

 

De inschrijvingen gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen. Klik hier voor de link. Kijk onder 'Lessen en stages'. Inschrijven kan vanaf 15 februari. Belangrijk: om mee te doen aan de lessen, moet je lid zijn van TP Meerdaal.

 

Belangrijk: inschrijvingen moeten gebeuren via het lidnr van de persoon die ingeschreven wordt (zie ook pagina Wistjedatjes: FAQ Tips voor inloggen bij Tennis Vlaanderen.

 

Na verwerking van de inschrijvingen en inplanning van de lesgroepen ontvang je een bevestigingsmail met info over de voorgestelde les. Je kan dit (plannings)voorstel bevestigen en daarna zal je een betalingsuitnodiging ontvangen.

 

Controleer evt. ook je spam-folder!

 

De inschrijving is pas definitief als zowel het lidgeld als het lesgeld is betaald. Inschrijvingen worden aanvaard tot 15 maart, behoudens vroeger volzet.

 

Algemene organisatie lentelessen: Wim van Stee

 

Voor vragen over tennis/padellessen: mail naar lessen@tcmeerdaal.be

 

Info over lentelessen voor Kids vind je hier.

 

Bijlage:

 

 

 

Interesse om onze club te steunen?

Blader even door ons

Sponsordossier