Dubbeltornooi 2020

Ben je op zoek naar leuke tennismatchen, prettige sfeer, gezellige babbels, een hapje en een tapje? Dan is TCM's dubbeltornooi geknipt voor jou.

Van 31 juli tot en met 9 augustus zijn de weekends volledig ingenomen voor dubbelmatchen. Ook op weekdagen vanaf 17 uur staat alles in het teken van het jaarlijkse dubbeltornooi, de niet te missen week van het jaar. We zorgen dagelijks voor een warme huisbereide dagschotel: honger zal je niet lijden. Ook onze cocktailbar zal niet ontbreken.

Heb je nog geen tornooi-ervaring? Geen probleem. Dit is een unieke kans om nu op onze club die ervaring op te doen.

Zoek jouw dubbelpartner en schrijf je in. Dat kan via deze link (vóór woensdag 29 juli 19u).

Uiteraard valt er iets te winnen! Ben je een reeksfinalist, kan je rekenen op een mooie prijs. Maar bij TCM vinden we deelnemen belangrijker en maakt elke deelnemer kans om een fiets/bon te winnen*. Ook als je in de eerste ronde wordt uitgeschakeld, maak je nog kans om met de fiets naar huis te rijden.

 

* Bij de inschrijving krijg je een lot om deel te nemen aan de tombola. Je krijgt een lot voor elke reeks waarvoor je inschrijft. Tijdens de prijsuitreiking worden waardebonnen van KARMA feel good Store en een fiets van onze sponsor Fietsen Craninx verloot onder alle deelnemers aan het tornooi. De enige voorwaarde is dat je zelf aanwezig bent tijdens de prijsuitreiking op zondag 9 augustus. De afwezigen hebben dus meer dan ooit ongelijk. Heb je ooit in het verleden de fiets reeds gewonnen, maken we iemand anders blij.