Nieuws

De blokkampioen ging met tennispensioen. Vanaf nu zet 'MEERDAAL ON FIRE' onze tennisclub in vuur en vlam.

Meer info over Meerdaal on Fire? Klik hier.

Onze eerste thema-avond My first time is alvast niet te missen.

 

 
Zondag 12 mei kregen onze vrouwelijke tennis-sterren voorrang tijdens de vrije dubbels en bubbels van het huis.
Met een stralende zon op het tennisterrein en ernaast, meer moet dat niet zijn.
 
Klik hier voor de foto's.
 

Zondag 12 mei is het Moederdag en dat willen we niet zomaar laten passeren. Meer nog, wij maken er een echte Vrouwendag van. Vandaar een speciale oproep aan onze vrouwelijke leden.

Kom die dag naar onze vrije dubbels.

We rekenen op onze galante mannelijke leden om tijdens de vrije dubbels voorrang te geven aan de wachtende vrouwelijke tennissers.

Na de vrije dubbels bieden we iedereen een glaasje (non-alcoholische) bubbels aan. Ja, hoor, op onze kosten.

 
TCM heeft een bespanningsmachine die de club niet meer nodig heeft. We verkopen ze aan een van onze leden samen met het materiaal (snaren) voor 150 euro. Als je geïnteresseerd bent, laat het ons (info@tcmeerdaal.be) weten tegen 10 mei. Dan gooien we de namen in een pot en haalt een onschuldige hand er de gelukkige uit.
 

Paaszaterdag 20 april houden we onze traditionele openingsdag met tennis, tennis en nog eens tennis.

Benieuwd naar ons programma? Dat vind je hieronder terug.

11u - 12u: Kidsinstuif voor onze jeugdspelertjes van Blauw, Rood en Oranje (4 tot 9 jaar) begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

12u - 13u30: Breakmakers-instuif voor onze jeugdspelers van Groen en tieners vanaf 10 jaar begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

13u - 16u: Interesse in een tennis workout? Minimumleeftijd: 16 jaar. We geven drie sessies van 45 minuten voor maximum 8 à 10 leden per sessie (13u - 14u - 15u).

13u30 - 16u: Liever een gewone dubbelmatch? Ook dat kan. We loten de ploegen en spelen 3 rondes. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Rond 16u: drank, hapjes én gezelligheid troef tijdens de Meerdaalreceptie. We klinken op het nieuwe seizoen en genieten van een hapje, met liefde bereid door het Meerdaal hapjesteam.

We stellen die dag ook onze deuren open voor geïnteresseerden. Iedereen kan een kijkje komen nemen en kennismaken met TC Meerdaal. Ken je geïnteresseerden, laat het hen weten! Als dat geen goede start is van het nieuwe seizoen!

Inschrijven is een must voor de tennisactiviteiten en de receptie om 16 uur. We willen immers voldoende drank en hapjes hebben voor iedereen. Schrijf je in via deze link.
Dat kan tot en met 18 april.

 
Altijd al eens willen trainen met Lobster. Grijp je kans. Zaterdag 6 april op T1 vind je je trainingspartner van 11uur tot 13 uur. Trommel je tennisvrienden of -vriendinnen op en waag je kans. Ga the battle aan!
 
Met zo'n mooi weer kriebelt het om terug op het gravelveld te staan.
Vrije dubbels, zelf een uurtje tennissen in de namiddag. Het kan! Haal je dropshots, volleys, back- en forehands maar weer boven.
 
We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Zin om op zaterdag 30 maart een handje te komen toesteken bij de jaarlijkse opfrisbeurt van het clubhuis en surroundings?
Neem je emmer en spons mee, we maken alles weer spic en span!
 
Onze Meerdaal Makers maken er werk van. Dankzij het nieuw aangekochte gravelwagentje hebben we zelfs minder handen en voeten nodig dan vorig jaar.
 
Als alles volgens plan verloopt, staan we vanaf april weer te tennissen op de best aangelegde tennisvelden van Vlaanderen.
 

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart, is de wijnkelder in Blanden andermaal het unieke decor voor de lentedegustatie.

Marc & Fabienne, en het team van DULST samen met enkele gerenommeerde wijnhuizen en chateaus, verwelkomen u graag voor een heuse ontdekkingstocht doorheen de Franse, Spaanse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen.
U proeft zowel klassieke als verrassende smaakmakers …

  • vrijdag 29 maart: 16u - 21u
  • zaterdag 30 maart: 14u - 21u
  • zondag 31 maart: 14u - 20u

Kom gerust even langs .. en maak kennis met wijn & producent!

Meer info: www.dulst.be

 

Pagina's