TCM tijdens de donkere maanden

De klok is teruggedraaid, het winteruur is ingezet. De gravelvelden gaan stilaan in wintermodus. De Meerdaal Makers en het bestuur laden de batterijen terug op.
Toch heeft TC Meerdaal ook tijdens de donkere maanden leuke activiteiten.

  • Hou je de beentjes graag fit in de winter, kom dan elk weekend vanaf zaterdag 3 november om 16 uur mee lopen in ons prachtig Meerdaalwoud. We vertrekken aan het clubhuis stipt om 16 uur. Na de jogging kan je douchen en ééntje blijven drinken in de bar. Ben je geen jogger? Dan ga je toch gewoon voor een wandeling.
  • Op zondag 9 december is het TCM meets DCLA-dag: een loop in samenwerking met de atletiekclub van Leuven. Ook TC Meerdaal leden zijn welkom. Onze tapper Ludo Teeuwen organiseert dit leuk ontmoetingsmoment.
  • Ook aan onze jeugd is gedacht. Onze TCM Kidstoer zal op zaterdag 15 december plaatsvinden. Hierover zullen de ouders van onze kids nog meer informatie ontvangen.
  • Zondag 16 december gaan we 'winterwandelen', elk jaar weer een topper. De wandeling in een nabijgelegen stukje natuur is netjes uitgestippeld door Nico Timmermans, Greta Dewinter en haar man Willy. De bestemming blijft nog geheim. Honger na de wandeling? Dan schrijf je je toch gewoon in voor het aansluitend etentje. De inschrijvingen starten binnenkort. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Wist je dat je steeds bij mooi weer overdag kan komen tennissen? Neem je terreinsleutel mee, want de terreinen zijn op slot. Vooral het hardcourt terrein willen we extra in de verf zetten. Hiervan kan je zelfs putje winter gebruik maken.