Nieuws

Het nieuwe jaar is gestart en dat is alweer een hele goede reden om aan al onze leden een sportief en gezellig 2019 te wensen.

En ja, het begint weer te kriebelen. Met veel 'goesting' kijken we uit naar het nieuwe tennisseizoen op TC Meerdaal.

Wil jij er ook graag bijhoren? Zin om deel te nemen aan onze clubactiviteiten? Om nieuwe mensen te leren kennen tijdens de sport en het spel?

Groot gelijk! Maak je alvast lid voor het nieuwe tennisseizoen 2019. Alle informatie vind je hier terug.

Ook tijdens de donkere maanden wil TC Meerdaal haar leden ontmoeten. Enkele leuke activiteiten op een rijtje:

  • Supporter VHL mee naar de overwinning op woensdag 5 december. TCM'ers kunnen dat!
  • Loop mee met de leesloop op zondag 9 december.
  • Wandel mee de winter in op zondag 16 december.

Je vindt in deze nieuwsbrief meer info. Lezen maar!

Om de terreinen speelklaar te houden zullen we op maandag 5 november vanaf 11 uur de bladeren ruimen en de velden met de stalen borstel egaliseren. Er zijn al enkele leden die komen helpen. Wie vrij is en graag meehelpt, is uiteraard welkom. Breng ook je tennisracket mee, want na het werk kan er nog gespeeld worden.

De klok is teruggedraaid, het winteruur is ingezet. De gravelvelden gaan stilaan in wintermodus. De Meerdaal Makers en het bestuur laden de batterijen terug op.
Toch heeft TC Meerdaal ook tijdens de donkere maanden leuke activiteiten.

  • Hou je de beentjes graag fit in de winter, kom dan elk weekend vanaf zaterdag 3 november om 16 uur mee lopen in ons prachtig Meerdaalwoud. We vertrekken aan het clubhuis stipt om 16 uur. Na de jogging kan je douchen en ééntje blijven drinken in de bar. Ben je geen jogger? Dan ga je toch gewoon voor een wandeling.
  • Op zondag 9 december is het TCM meets DCLA-dag: een loop in samenwerking met de atletiekclub van Leuven. Ook TC Meerdaal leden zijn welkom. Onze tapper Ludo Teeuwen organiseert dit leuk ontmoetingsmoment.
  • Ook aan onze jeugd is gedacht. Onze TCM Kidstoer zal op zaterdag 15 december plaatsvinden. Hierover zullen de ouders van onze kids nog meer informatie ontvangen.
  • Zondag 16 december gaan we 'winterwandelen', elk jaar weer een topper. De wandeling in een nabijgelegen stukje natuur is netjes uitgestippeld door Nico Timmermans, Greta Dewinter en haar man Willy. De bestemming blijft nog geheim. Honger na de wandeling? Dan schrijf je je toch gewoon in voor het aansluitend etentje. De inschrijvingen starten binnenkort. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Wist je dat je steeds bij mooi weer overdag kan komen tennissen? Neem je terreinsleutel mee, want de terreinen zijn op slot. Vooral het hardcourt terrein willen we extra in de verf zetten. Hiervan kan je zelfs putje winter gebruik maken.

Zondag 14 oktober - 14 uur: deze namiddag is de club exclusief voorbehouden voor onze Meerdaal Makers. Op hen konden we regelmatig beroep doen tijdens clubevenementen, sommigen hebben zich zelfs een heel seizoen enthousiast ingezet voor de clubleden. Wie vóór de schermen zich inzet is heel zichtbaar. Maar we vergeten ook niet dat er velen achter de schermen het clubleven laten draaien.

Hoe fier en dankbaar zijn we op zo'n topteam.
Welkom op onze party straks, Meerdaal Makers!

Op donderdag 1 november wordt op Tennis Wezemaal een tennismarathon georganiseerd t.v.v. estenvzw # warmsteweekstubru van 6u tot 18u.

Deze tennismarathon is een non-stop dubbeltenniswedstrijd in teams van 18 personen (vanaf 15 jaar).

Schrijf je in voor het TC Meerdaal-team of als sponsor en/of supporter. Inschrijving per persoon, voor 24 oktober, via deze link: inschrijfformulier

Programma:
Tennis van 6u tot 18u - 15 euro pp - voor spelers vanaf 15 jaar
Kids-spel tussen 14u en 17u - 2 euro pp
Verder: ontbijt, eten, warme dranken, tombola

Meer info+reglement, zie https://tcmeerdaal.be/warmste-week-tennismarathon-1-november-tvv-esten-vzw

TC Meerdaal's doel is bereikt: de blokkampioen heeft vele leden op de been gebracht, gezorgd voor gezellige avonden op de club én leuke vriendschappelijke ontmoetingen.

Hoe meer je kwam, hoe groter de kans dat je bovenaan in de ranking kwam. Neem maar eens een kijkje door hier te klikken. Je vindt er het bestand met de eindstand.

Zondag 30 september sluiten we het zomerseizoen af. Meer dan 100 leden zijn ingeschreven voor de receptie.

Ben jij er ook bij voor de blokkampioen? Of kom je supporteren voor onze MEERDAAL GAMES-finalisten? Graag eens kijken naar de fotoreportage van dit seizoen? Het kan allemaal!

Het programma van de dag:

    13u - 14u: tennis work out voor onze tieners - volzet
    14u - 16u: blokkampioen tieners/volwassenen - vrije deelname
    14u30: finale MEERDAAL GAMES dubbel heren
    16u00: finale MEERDAAL GAMES dubbel dames
    Omstreeks 17u30: prijsuitreikingen gevolgd door de receptie  

Voor de volledigheid: zaterdag 29 september om 21u: finale MEERDAAL GAMES dubbel gemengd surprise

Opgelet: de prijsuitreiking en receptie is verlaat van 16u naar 17u30.

Start to work op maandagnamiddag van 14 uur tot 18 uur zal ook in oktober plaats vinden.

Start to weekend op vrijdagnamiddag van 14 uur tot 18 uur stopt vanaf oktober, tenzij het weer zo mooi is dat het kriebelt.

Updates gebeuren via de Facebook-pagina.

25 jaar DULST vieren we graag samen met u ...

Een heerlijke selectie nazomerse wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië & Oostenrijk staat klaar om ontdekt en geproefd te worden tijdens onze herfstdegustatie. In het gezelschap van een tiental wijnbouwers, heten we u van harte welkom in onze wijnkelder te Blanden.

Noteer alvast 12, 13 en 14 oktober in uw agenda. Meer info? www.dulst.be

Tot dan!

Team DULST

Pagina's