Nieuws

Vakantie of niet ook op maandag 16 juli is er vanaf 19.30 uur weer een blokkampioen, het dubbelspel met een groot verrassingselement. Je hoeft niet te reserveren en je weet niet met wie je zal spelen. Kan je er niet zijn om 19.30 uur, dan kom je een half uur later voor het tweede blok, of nog later voor het derde. Doen!

Meer weten?

Een leuke dag beleven met leeftijdsgenoten? Dat kan op zondag 5 augustus op TC Meerdaal.

Inschrijven doe je via deze link.

 

Ook dit jaar gezelligheid troef op ons dubbeltornooi van 4 tot 12 augustus. In het land en niets gepland? Dan weet je nu alvast wat te doen.

Inschrijven doe je via de website van Tennis Vlaanderen of klik hier.

Het blijft mooi weer, ook om te blokken. Kris en Imelda zorgden voor een onvergetelijke, gezellige en warme blok.

Sommigen onder jullie zetten zich af en toe, regelmatig of zelfs een heel seizoen met volle 'goesting' in als vrijwilliger in onze club. Er zijn er die dat al vele jaren doen. Dat waarderen we enorm.

Ben jij 16+ én wil jij ook zo iemand worden? Dan heb je nu een naam: je bent een echte Meerdaal Maker! We willen dit jaar dat stapje verder gaan in onze vrijwilligerswerking. We blijven investeren in onze Meerdaal Makers om samen met ons te timmeren aan nog bruisender clubleven. Jou willen we er graag bij!

WAAROM?

Omdat het plezanter is met z'n allen ... omdat we met z'n allen meer kunnen doen ... omdat we er samen voor willen gaan ...

WAARVOOR?

Voor onze tennissport! Voor onze jeugdspelers! Voor de recreatieve speler én het competitiebeest! En dit overgoten met een dikke saus plezierige en gezellige activiteiten. Maar vooral om de club draaiend te houden: velden te onderhouden, clubhuis proper te houden, leden aan de toog te bedienen, tuin onkruid vrij te houden, gras niet te laten groeien, ...

WIL JIJ OOK MEE SCHRIJVEN AAN ONS CLUBVERHAAL? GRAAG!

We willen onze Meerdaal Makers kennen: ben jij onze Clement Event? Of is het Jaak Taak? Multi Miekes zijn er ook onder ons, om de Woodie Goedtrekkers niet te vergeten.

Meer nog, onze kijk op vrijwilligers en afspraken willen we delen met jou en nog niet ingevulde clubtaken laten opnemen door (nieuwe) Meerdaal Makers.

Onze Gangmakers staan hiervoor al in de startblokken.

Benieuwd wat we bedoelen? Je vindt het Meerdaal Makers-draaiboek in het clubhuis, neem je tijd om het in te kijken en dompel je onder in de wondere wereld van de Meerdaal Makers.

Voor TC Meerdaal is het blokken nog niet gedaan. De ranking nog niet gezien?

Neem hier een kijkje.

Beste tenniskids/tieners en ouders,

De jeugd heeft reeds heel wat bijgeleerd tijdens de lesjes en zij hebben daar nieuwe tennisvriendjes gemaakt. De 8 lessen zijn bijna afgelopen en daarom organiseren we een "begeleid tennis moment"  voor onze jeugd en "diploma-uitreiking" voor de tennislesvolgers.

Zaterdag 16 juni is er  "begeleid tennis ” voor de jeugd tot 16 jaar  + diploma-uitreiking!

Wat houdt dit in?
Van 13u tot 14u30 worden er wedstrijdjes gespeeld (enkel/dubbel) tegen kinderen van je eigen niveau/leeftijd. Dit gebeurt onder begeleiding van enkele lesgevers. Iedereen is welkom, ook onze allerjongste leden!
Wie niet aanwezig kan zijn op de diploma-uitreiking ontvangt zijn/haar diploma op het einde van de lessenreeks tijdens de les.
Na afloop is er voor alle deelnemers een kleine beloning (drankje/ijsje) .

Schrijf je bij voorkeur in, door te mailen naar lessen@tcmeerdaal.be, zodat we een idee hebben met hoeveel we gaan zijn.
Hopelijk mogen we jullie talrijk verwelkomen op zaterdag!

Sportieve groeten,

Kris - Yvonne

Zondag 10 juni is het Vaderdag en dat willen we niet zomaar laten passeren.
Meer nog, wij maken er een echte Mannendag van. Vandaar een speciale oproep aan onze mannelijke leden.


Kom die dag naar onze vrije dubbels in de voormiddag of blijf supporteren voor de twee interclubteams in de namiddag.
Na de vrije dubbels bieden we iedereen een broodjeslunch aan. Ja, hoor, op onze kosten. Nog een feestje voor ons 20 jarig bestaan.


En die extra attentie voor elk lid van het mannelijk geslacht (18+), die wil je toch ook niet missen?

Voor wie?
Alle kids-tennisspelers (geb. jaar 2006 - 2013) en hun ouders/familieleden.

Wat gaan we doen?
Wedstrijdjes met en tegen je papa/mama/oudere zus of broer/tante/nonkel/etc.

Het programma voor de kids-ouderdag:
13u: tennis ouder/familielid - kind
14u: even pauze
14u15u: dubbelspel ouder/familielid+kind - andere ouder/familielid+kind
15u: einde activiteit, iets drinken en napraten in de bar voor wie wil

Ervaring van de ouders/familie is niet vereist. Kom wel in sportkledij en breng liefst een eigen/geleend racket mee. Het is het leukst als er per kind iemand meekomt.

Inschrijven via on-line inschrijvingsformulier

Voor vragen: stuur een mailtje naar lessen@tcmeerdaal.be

Jullie lazen het al in de BBQ-mail. Op zaterdag 23 juni kan je vanaf 14u00 de WK-wedstrijd België – Tunesië volgen op een groot scherm. Maar ook voor de 2 andere groepswedstrijden  - maandag 18 juni 17u00 België – Panama en donderdag 28 juni 20u00 België – Engeland - kan je afzakken naar de club want ook deze wedstrijden zal je kunnen volgen op datzelfde scherm.

Bedoeling is om bij goed weer alles buiten op te stellen maar uiteraard houden we een plan B achter de hand - ons clubhuis. Zeker in het goed-weer-scenario mag je je vrienden meebrengen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En vergeet je supportersoutfit niet …

Pagina's