Nieuws

25 jaar DULST vieren we graag samen met u ...

Een heerlijke selectie nazomerse wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië & Oostenrijk staat klaar om ontdekt en geproefd te worden tijdens onze herfstdegustatie. In het gezelschap van een tiental wijnbouwers, heten we u van harte welkom in onze wijnkelder te Blanden.

Noteer alvast 12, 13 en 14 oktober in uw agenda. Meer info? www.dulst.be

Tot dan!

Team DULST

De MEERDAAL GAMES zijn nog volop aan de gang, maar het tennisseizoen is bijna voorbij.

Zondag 30 september sluiten we feestelijk af. Een hele dag staat er tennis op het programma. Als afsluiter houden we onze jaarlijkse afsluitingsreceptie en verloten we dit jaar leuke prijzen.

Lees hier de nieuwsbrief na en schrijf je in. Het belooft weer gezellig te worden.

Zaterdag beginnen de Meerdaal Games! Niet minder dan 26 dames en 30 heren schreven zich in voor respectievelijk het Dubbel Dames en Dubbel Heren tornooi. En voor het Dubbel Gemengd Surprise tornooi waren zelfs 56 kandidaten (28 dames en 28 heren)!

Vermits dit jaar ook de partners door loting worden samengesteld, was het spannend uitkijken naar gisterenavond! Bij de Heren en de Dames werden de teams geloot op basis van 4 potten met de ingeschatte sterkte van de speelsters en spelers. Iemand van pot 1 werd aan pot 4 gekoppeld en iemand van pot 2 aan pot 3. Dit heeft hopelijk behoorlijk evenwaardige duo’s en interessante affiches opgeleverd. De tabel ligt alleszins mooi open en het is moeilijk te zeggen wie de finale zal bereiken. Bij de Dubbel Gemengd Surprise zijn via vrije loting gelegenheidsduo’s samengesteld. Verrassing: of je teamgenoot nu goed of minder goed is, bij de volgende ontmoeting wordt hij of zij sowieso je tegenstander.

Neem een kijkje op de wedstrijdschema’s om te ontdekken mét wie en tegen wie je speelt!

Veel succes en vooral veel plezier allemaal! Chris, Roel, Nico en Godfried.

De ranking is een immens lange lijst geworden. Veel leden hebben de weg naar de blokkampioen gevonden. We beperken ons hier tot de top 35 van de ranking.

De volledige ranking vind je hier terug.

 

Donderdag 30 augustus blokken we weer de avond lang. Vanaf 19u30 starten we met de eerste ronde.

Die avond willen we opnieuw een AED-opleiding aanbieden aan geïnteresseerde leden. Om 19 uur kan je deze training volgen. Een absolute aanrader!

Is jouw zoon of dochter ook één van de 50 gelukkigen die deelnemen aan het zomerkamp? Neem dan zeker eens een kijkje in onze (besloten) Facebook-groep. Je vindt er leuke foto's terug van sport, spel en ontspanning.

MEERDAAL GAMES? Iets nieuw? Ja hoor, lees alles over de MEERDAAL GAMES via deze link en schrijf je in.

Jij wil toch ook die uitdaging aangaan?

Wil je graag terugblikken op TCM's dubbeltornooi. Op onze Facebook-pagina vind je enkele sfeerbeelden. Misschien kom je jezelf wel tegen. Enjoy!

De provincie geeft Tennisclub Meerdaal de toestemming om te sproeien omdat we een professionele sportclub zijn. Letterlijk: 'Als professionele sportclub heeft TCM de toelating om de terreinen minimaal te besproeien als dit noodzakelijk is om deze in goede conditie te houden en om mogelijke kwetsuren te voorkomen bij voorkeur met regen-, put- of bronwater en enkel tussen 20 en 8 uur. Indien het  noodzakelijk is om ook buiten deze uren te sproeien, kan dit.'

Tennisclub Meerdaal sproeit al jaren met putwater via een automatische installatie en vooral 's nachts - ook buiten deze droogteperiode - omdat het water dan niet verdampt en de efficiëntie optimaal is. Om de terreinen bespeelbaar te maken is het nodig om kort (2 minuten) te sproeien voor de spelers tijdens het tornooi hun wedstrijd starten. Vraag dat aan de tornooileiding.

Et voilà, de dagplanning van het TCM dubbeltornooi staat online. Neem hier alvast een kijkje. Welkom om te komen supporteren. En voor degenen die deelnemen: heel veel succes!

Pagina's