Nieuws

Op het derde MEERDAAL ON FIRE-event geven we voorrang aan de heren. Jawel, we verwachten jullie op dinsdag 9 juli vanaf 19 uur voor onze allereerste TCM-gentlemen's evening. Uiteraard zal tennis primeren maar er is ongetwijfeld ook tijd voor een natje en een droogje. Meer info: klik hier.

Op zaterdag 29 juni is er een instuif voor alle TCM-kids en ook voor niet-leden ('09-'14).
TCM-kids mogen hun vriend(inn)en meebrengen.
Ben je nog geen lid en wil je eens proberen? Kom dan zeker langs op zaterdag, van 13u tot 14u30. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar lessen@tcmeerdaal.be
Sportieve kledij en sportschoenen verplicht. Racketten zijn te leen op de club.

 

Zondag 9 juni is het Vaderdag en dat willen we niet zomaar laten passeren. Meer nog, wij maken er een echte Mannendag van. Kom die dag naar onze vrije dubbels.

We rekenen op onze galante vrouwelijke leden om tijdens de vrije dubbels voorrang te geven aan de wachtende mannelijke tennissers.

Na de vrije dubbels bieden we onze mannen een glaasje aan. Ja, hoor, op onze kosten.

De jeugd heeft reeds heel wat bijgeleerd tijdens de lesjes en zij hebben daar nieuwe tennisvriendjes gemaakt. De  lessen zijn nog volop aan de gang en nu willen we even tijd maken om vooral wedstrijdjes te spelen tijdens een "begeleid tennis moment"  met onze kids.

Zaterdag 8 juni van 13u tot 14u30 worden er wedstrijdjes gespeeld (enkel/dubbel) tegen kinderen van je eigen niveau/leeftijd. Dit gebeurt onder begeleiding van enkele lesgevers. Iedereen is welkom, ook onze allerjongste leden!

Na afloop is er voor alle deelnemers een kleine beloning (drankje/ijsje). Schrijf je in door te mailen naar lessen@tcmeerdaal.be.

Op het tweede MEERDAAL ON FIRE-event geven we voorrang aan de dames. Jawel, we verwachten jullie op woensdag 26 juni vanaf 19 uur voor onze allereerste TCM-ladies evening. Uiteraard zal tennis primeren maar er is ongetwijfeld ook tijd voor een natje en een droogje. Meer info: klik hier.

 

Gezellig tafelen onder TCM-leden? Dat zien we wel zitten.

Op zaterdag 22 juni is het TCM's jaarlijkse BBQ met alles erop en eraan. De deuren gaan open om 18 uur.

Ga eerst langs bij de onthaaldames aan de balie en je ontvangt jouw BBQ-bonnetjes én een huisaperitief. Kies uit het Kastaar, Hopman of Grand Slam menu.

Inschrijven en meer info: klik hier.

 

Op zoek naar een leuke uitdaging? Ben je 25+? Neem deel aan de najaarsinterclub.

Meer info vind je hier.

Zondag 12 mei kregen onze vrouwelijke tennis-sterren voorrang tijdens de vrije dubbels en bubbels van het huis.
Met een stralende zon op het tennisterrein en ernaast, meer moet dat niet zijn.
 
Klik hier voor de foto's.
 

Zondag 12 mei is het Moederdag en dat willen we niet zomaar laten passeren. Meer nog, wij maken er een echte Vrouwendag van. Vandaar een speciale oproep aan onze vrouwelijke leden.

Kom die dag naar onze vrije dubbels.

We rekenen op onze galante mannelijke leden om tijdens de vrije dubbels voorrang te geven aan de wachtende vrouwelijke tennissers.

Na de vrije dubbels bieden we iedereen een glaasje (non-alcoholische) bubbels aan. Ja, hoor, op onze kosten.

 
TCM heeft een bespanningsmachine die de club niet meer nodig heeft. We verkopen ze aan een van onze leden samen met het materiaal (snaren) voor 150 euro. Als je geïnteresseerd bent, laat het ons (info@tcmeerdaal.be) weten tegen 10 mei. Dan gooien we de namen in een pot en haalt een onschuldige hand er de gelukkige uit.
 

Pagina's