Nieuws

Kom supporteren voor onze Meerdaal Gamers op zaterdag 12/10, woensdag 16/10 en donderdag 17/10.

Deze matchen staan gepland.

Vrijdag 11 oktober kan je van 14 tot 18 uur komen dubbelen tijdens Start to Weekend. Spelen via reservatie kan ook op terrein 3, 4 en 5. Nico Timmermans houdt de bar open.

Het weer strooit roet in het eten.

Geen tennis voor onze tieners, kids en volwassenen deze namiddag. De einde seizoen happening zullen we noodgedwongen moeten beperken tot de afsluitingsreceptie.

Aan alle ingeschrevenen: we zien jullie heel graag om 17 uur in het clubhuis. 

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober, is de wijnkelder van onze sponsor Dulst in Blanden het unieke decor voor de herfstdegustatie.

Marc & Fabienne, en het team van DULST samen met enkele gerenommeerde wijnhuizen en chateaus, verwelkomen u graag voor een heuse ontdekkingstocht doorheen de Franse, Spaanse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen.
U proeft zowel klassieke als verrassende smaakmakers …

  • vrijdag 11 oktober : 16u - 21u
  • zaterdag 12 oktober : 14u - 21u
  • zondag 13 oktober : 14u - 20u

Kom gerust even langs .. en maak kennis met wijn & producent! Meer info: www.dulst.be

De tennisdames van TC Meerdaal wonnen zondag in het Limburgse Kermt de finale van de intergewestelijke interclub. Ze zijn nu Belgisch kampioen.

In de reeks dames 35 - afdeling 1 moest TC Meerdaal het in de finale opnemen tegen TC Smash uit Kermt. De dames uit Oud-Heverlee wonnen de ontmoeting met 5-1. Het winnende team bestaat uit Kris Wuyts, Miet Nelissen, Veerle De Bosscher, Ann Everaert, Yvonne Drenth en Riet Evers.

Agenda bij de hand? Noteer zondag 29 september. Dan vieren we het einde van het zomerseizoen op TC Meerdaal. Het was een echt topseizoen. Gezellig, met originele tennisactiviteiten voor alle leden van de club: van nieuweling tot habitué, van recreatierakker tot competitiebeest.

We blikken al vooruit naar april 2020. Maar eerst klinken we met z'n allen op een fantastisch seizoen. Afhankelijk van de inschrijvingen zorgen we voor tennis voor alle leeftijden. Klik hier voor het programma en inschrijving.

Zondag 1 september: de Meerdaal Games zijn gestart. De eerste match in Dubbel Gemengd Surprise is gespeeld.

Ook de volgende dagen volop tennis op het programma en wie benieuwd is naar dit programma, klikt hier.

Veel plezier aan iedereen, hou het sportief & gezellig! Geniet van deze mooiste sport ter wereld en ontmoet TC Meerdalers in hun habitat.

Na My first time, Ladies night, Men first en 20 shades of TCM volgt op 1 september de vijfde en laatste MEERDAAL ON FIRE activiteit van dit seizoen. En wat kan je op de laatste vakantiedag beter verzinnen dan een Back to School happening.

Dat ze kunnen tennissen dat zie je hier elke dag maar hoe slim zijn onze Meerdalers eigenlijk? Hoog tijd om dat even uit te vissen. De felgesmaakte tenniswedstrijden worden deze keer gecombineerd met wat ludieke kwisvragen.

Wie geen schrik heeft van deze uitdaging mag zich inschrijven via deze link. Wie dit niet aandurft kan alvast een smoes verzinnen, want tennis wordt volgens het cliché toch ook in het hoofd gespeeld. En uiteraard vergeten we ook niet om de inwendige mens te versterken.

We beginnen eraan om 14 uur.

Van een traditie kunnen we nog niet echt spreken, maar ook dit jaar staat de maand september in het teken van de Meerdaal Games. Hét ontmoetingstornooi onder TCM-leden.

Nee, we zijn niet op zoek naar 'clubkampioenen'. Dat klinkt zo on-Meerdaals. We richten onze pijlen op iedereen die openstaat om eens met en tegen andere leden te spelen in een vriendschappelijke ontmoeting.

De MEERDAAL GAMES starten op 2 september en eindigen met de finales op zondag 29 september. Dan sluiten we meteen ook het zomerseizoen af.

Ben je tussen de 20 en 40 jaar? Beginner of gevorderd? Dan ben je welkom voor 20 Shades of TCM. Een uniek dagtornooi met als doel de jong volwassenen van onze club bij elkaar te brengen.

Noteer 17 augustus 14u in je agenda en schrijf je in vóór 15 augustus. Geprikkeld? Lees hier hoe je kan inschrijven.

Pagina's