Nieuws

Wie met dit mooie weer buiten wil tennissen kan dat doen op terrein 5. Wel graag reserveren.
 
De gravelterreinen krijgen binnenkort hun voorjaarsonderhoud, die zijn nu nog onbespeelbaar.
 

Het is een traditie geworden. TC Meerdaal neemt jaarlijks met enkele interclubploegen deel aan de Leuvense Interclub.

Vele leden zijn vertrouwd met deze interclub. Jij ook?

Lees er hier meer over en schrijf je in als ook jij wil genieten van spannende en gezellige ontmoetingen met andere clubs uit de regio.

 
Zin om deel te nemen aan het dubbeltornooi op TC Meerdaal? Hou er rekening mee bij het boeken van je zomerse vakantie. 
Het tornooi vindt plaats van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus.
De eerste week van augustus bruist het van leven op de club. So be there!
 
Schaaf je techniek bij, leer de knepen van 'het vak' of begin met een hele nieuwe sport, tennis. Dropshots, volley, backhand, forehand: deze slagen hebben binnenkort geen geheimen meer voor je.
 
Lessen voor onze kids en jeugd: inschrijven doe je via deze link.
Lessen voor volwassenen: daarvoor klik je hier.
 

Het nieuwe jaar is gestart en dat is alweer een hele goede reden om aan al onze leden een sportief en gezellig 2019 te wensen.

En ja, het begint weer te kriebelen. Met veel 'goesting' kijken we uit naar het nieuwe tennisseizoen op TC Meerdaal.

Wil jij er ook graag bijhoren? Zin om deel te nemen aan onze clubactiviteiten? Om nieuwe mensen te leren kennen tijdens de sport en het spel?

Groot gelijk! Maak je alvast lid voor het nieuwe tennisseizoen 2019. Alle informatie vind je hier terug.

Ook tijdens de donkere maanden wil TC Meerdaal haar leden ontmoeten. Enkele leuke activiteiten op een rijtje:

  • Supporter VHL mee naar de overwinning op woensdag 5 december. TCM'ers kunnen dat!
  • Loop mee met de leesloop op zondag 9 december.
  • Wandel mee de winter in op zondag 16 december.

Je vindt in deze nieuwsbrief meer info. Lezen maar!

Op het spelersdashboard van www.tennisvlaanderen.be (inloggen) vind je onder clubabonnementen het document voor de mutualiteit terug. Dit is volledig vooringevuld en getekend door de secretaris. De mutualiteiten aanvaarden dit document, ook al ziet het er anders uit dan hun standaardformulieren. Aarzel dus niet en print jouw formulier, kleef er een etiketje op en handteken. De mutaliteit betaalt een gedeelte van het lidgeld terug.

Om de terreinen speelklaar te houden zullen we op maandag 5 november vanaf 11 uur de bladeren ruimen en de velden met de stalen borstel egaliseren. Er zijn al enkele leden die komen helpen. Wie vrij is en graag meehelpt, is uiteraard welkom. Breng ook je tennisracket mee, want na het werk kan er nog gespeeld worden.

Wie kent onze beveiligde ledenpagina nog niet? De TCM-ledenpagina verschaft informatie over onze leden zodat je kan mailen of bellen om af te spreken voor een tennismoment. Ook de status van onze blokkampioen vind je hier terug. 

Hoe bereik je de ledenpagina?

Eenvoudig: maak eerst een eigen account aan door bovenaan op Login te klikken. TCM geeft toegang en je bent vertrokken.

Je vindt een extra rubriek 'Leden' in de menubalk terug na het inloggen.

De klok is teruggedraaid, het winteruur is ingezet. De gravelvelden gaan stilaan in wintermodus. De Meerdaal Makers en het bestuur laden de batterijen terug op.
Toch heeft TC Meerdaal ook tijdens de donkere maanden leuke activiteiten.

  • Hou je de beentjes graag fit in de winter, kom dan elk weekend vanaf zaterdag 3 november om 16 uur mee lopen in ons prachtig Meerdaalwoud. We vertrekken aan het clubhuis stipt om 16 uur. Na de jogging kan je douchen en ééntje blijven drinken in de bar. Ben je geen jogger? Dan ga je toch gewoon voor een wandeling.
  • Op zondag 9 december is het TCM meets DCLA-dag: een loop in samenwerking met de atletiekclub van Leuven. Ook TC Meerdaal leden zijn welkom. Onze tapper Ludo Teeuwen organiseert dit leuk ontmoetingsmoment.
  • Ook aan onze jeugd is gedacht. Onze TCM Kidstoer zal op zaterdag 15 december plaatsvinden. Hierover zullen de ouders van onze kids nog meer informatie ontvangen.
  • Zondag 16 december gaan we 'winterwandelen', elk jaar weer een topper. De wandeling in een nabijgelegen stukje natuur is netjes uitgestippeld door Nico Timmermans, Greta Dewinter en haar man Willy. De bestemming blijft nog geheim. Honger na de wandeling? Dan schrijf je je toch gewoon in voor het aansluitend etentje. De inschrijvingen starten binnenkort. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Wist je dat je steeds bij mooi weer overdag kan komen tennissen? Neem je terreinsleutel mee, want de terreinen zijn op slot. Vooral het hardcourt terrein willen we extra in de verf zetten. Hiervan kan je zelfs putje winter gebruik maken.

Pagina's