Nieuws

Paaszaterdag 20 april houden we onze traditionele openingsdag met tennis, tennis en nog eens tennis.

Benieuwd naar ons programma? Dat vind je hieronder terug.

11u - 12u: Kidsinstuif voor onze jeugdspelertjes van Blauw, Rood en Oranje (4 tot 9 jaar) begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

12u - 13u30: Breakmakers-instuif voor onze jeugdspelers van Groen en tieners vanaf 10 jaar begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

13u - 16u: Interesse in een tennis workout? Minimumleeftijd: 16 jaar. We geven drie sessies van 45 minuten voor maximum 8 à 10 leden per sessie (13u - 14u - 15u).

13u30 - 16u: Liever een gewone dubbelmatch? Ook dat kan. We loten de ploegen en spelen 3 rondes. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Rond 16u: drank, hapjes én gezelligheid troef tijdens de Meerdaalreceptie. We klinken op het nieuwe seizoen en genieten van een hapje, met liefde bereid door het Meerdaal hapjesteam.

We stellen die dag ook onze deuren open voor geïnteresseerden. Iedereen kan een kijkje komen nemen en kennismaken met TC Meerdaal. Ken je geïnteresseerden, laat het hen weten! Als dat geen goede start is van het nieuwe seizoen!

Inschrijven is een must voor de tennisactiviteiten en de receptie om 16 uur. We willen immers voldoende drank en hapjes hebben voor iedereen. Schrijf je in via deze link.
Dat kan tot en met 18 april.

 
Altijd al eens willen trainen met Lobster. Grijp je kans. Zaterdag 6 april op T1 vind je je trainingspartner van 11uur tot 13 uur. Trommel je tennisvrienden of -vriendinnen op en waag je kans. Ga the battle aan!
 
Met zo'n mooi weer kriebelt het om terug op het gravelveld te staan.
Vrije dubbels, zelf een uurtje tennissen in de namiddag. Het kan! Haal je dropshots, volleys, back- en forehands maar weer boven.
 
We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Zin om op zaterdag 30 maart een handje te komen toesteken bij de jaarlijkse opfrisbeurt van het clubhuis en surroundings?
Neem je emmer en spons mee, we maken alles weer spic en span!
 
Onze Meerdaal Makers maken er werk van. Dankzij het nieuw aangekochte gravelwagentje hebben we zelfs minder handen en voeten nodig dan vorig jaar.
 
Als alles volgens plan verloopt, staan we vanaf april weer te tennissen op de best aangelegde tennisvelden van Vlaanderen.
 

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart, is de wijnkelder in Blanden andermaal het unieke decor voor de lentedegustatie.

Marc & Fabienne, en het team van DULST samen met enkele gerenommeerde wijnhuizen en chateaus, verwelkomen u graag voor een heuse ontdekkingstocht doorheen de Franse, Spaanse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen.
U proeft zowel klassieke als verrassende smaakmakers …

  • vrijdag 29 maart: 16u - 21u
  • zaterdag 30 maart: 14u - 21u
  • zondag 31 maart: 14u - 20u

Kom gerust even langs .. en maak kennis met wijn & producent!

Meer info: www.dulst.be

 
Wie met dit mooie weer buiten wil tennissen kan dat doen op terrein 5. Wel graag reserveren.
 
De gravelterreinen krijgen binnenkort hun voorjaarsonderhoud, die zijn nu nog onbespeelbaar.
 

Het is een traditie geworden. TC Meerdaal neemt jaarlijks met enkele interclubploegen deel aan de Leuvense Interclub.

Vele leden zijn vertrouwd met deze interclub. Jij ook?

Lees er hier meer over en schrijf je in als ook jij wil genieten van spannende en gezellige ontmoetingen met andere clubs uit de regio.

 
Zin om deel te nemen aan het dubbeltornooi op TC Meerdaal? Hou er rekening mee bij het boeken van je zomerse vakantie. 
Het tornooi vindt plaats van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus.
De eerste week van augustus bruist het van leven op de club. So be there!
 
Schaaf je techniek bij, leer de knepen van 'het vak' of begin met een hele nieuwe sport, tennis. Dropshots, volley, backhand, forehand: deze slagen hebben binnenkort geen geheimen meer voor je.
 
Lessen voor onze kids en jeugd: inschrijven doe je via deze link.
Lessen voor volwassenen: daarvoor klik je hier.
 

Pagina's