Nieuws

Van een traditie kunnen we nog niet echt spreken, maar ook dit jaar staat de maand september in het teken van de Meerdaal Games. Hét ontmoetingstornooi onder TCM-leden.

Nee, we zijn niet op zoek naar 'clubkampioenen'. Dat klinkt zo on-Meerdaals. We richten onze pijlen op iedereen die openstaat om eens met en tegen andere leden te spelen in een vriendschappelijke ontmoeting.

De MEERDAAL GAMES starten op 2 september en eindigen met de finales op zondag 29 september. Dan sluiten we meteen ook het zomerseizoen af.

Ben je tussen de 20 en 40 jaar? Beginner of gevorderd? Dan ben je welkom voor 20 Shades of TCM. Een uniek dagtornooi met als doel de jong volwassenen van onze club bij elkaar te brengen.

Noteer 17 augustus 14u in je agenda en schrijf je in vóór 15 augustus. Geprikkeld? Lees hier hoe je kan inschrijven.

En ja, we zijn gestart. Het dubbeltornooi draait al vanaf de eerste dag op volle toeren.

Benieuwd wie er speelt? De dagplanning vind je terug op je clubdashboard of klik hier. Kom supporteren voor je favoriete spelers of treed zelf op als je deelneemt.

Een hongertje? Spaghetti, quiches en croques zijn er elke dag. Op weekdagen serveren we een extra dagschotel. Onze barmannen staan paraat en een heuse cocktailbar siert de club.

Komt dat zien!

Kies voor leuke tennismatchen met jouw tennispartner in een groene omgeving, kies voor huisbereide dagschotels en cocktails, kies voor de tofste prijzenpot, kies voor sfeer en gezelligheid, kies voor het dubbeltornooi op TC Meerdaal van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus. Inschrijven tot en met woensdag 31 juli 20 uur.

Helaas, slecht weer is de boosdoener. We verplaatsen Meerdaal on Fire - 20 Shades of TCM naar zaterdag 17 augustus.

Aerolux plaatst vandaag en morgen ledverlichting op de terreinen 2, 3 en 4. Op veld 1 en 5 verwijderen ze de oudste armaturen en vervangen die door de nieuwste. Omwille van de veiligheid is het niet toegestaan te spelen waar ze aan het werken zijn. Wil je vandaag of morgen toch overdag tennissen, vraag hen dan eerst waar je mag spelen.
 

Op het derde MEERDAAL ON FIRE-event geven we voorrang aan de heren. Jawel, we verwachten jullie op dinsdag 9 juli vanaf 19 uur voor onze allereerste TCM-gentlemen's evening. Uiteraard zal tennis primeren maar er is ongetwijfeld ook tijd voor een natje en een droogje. Meer info: klik hier.

Op zaterdag 29 juni is er een instuif voor alle TCM-kids en ook voor niet-leden ('09-'14).
TCM-kids mogen hun vriend(inn)en meebrengen.
Ben je nog geen lid en wil je eens proberen? Kom dan zeker langs op zaterdag, van 13u tot 14u30. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar lessen@tcmeerdaal.be
Sportieve kledij en sportschoenen verplicht. Racketten zijn te leen op de club.

 

Zondag 9 juni is het Vaderdag en dat willen we niet zomaar laten passeren. Meer nog, wij maken er een echte Mannendag van. Kom die dag naar onze vrije dubbels.

We rekenen op onze galante vrouwelijke leden om tijdens de vrije dubbels voorrang te geven aan de wachtende mannelijke tennissers.

Na de vrije dubbels bieden we onze mannen een glaasje aan. Ja, hoor, op onze kosten.

De jeugd heeft reeds heel wat bijgeleerd tijdens de lesjes en zij hebben daar nieuwe tennisvriendjes gemaakt. De  lessen zijn nog volop aan de gang en nu willen we even tijd maken om vooral wedstrijdjes te spelen tijdens een "begeleid tennis moment"  met onze kids.

Zaterdag 8 juni van 13u tot 14u30 worden er wedstrijdjes gespeeld (enkel/dubbel) tegen kinderen van je eigen niveau/leeftijd. Dit gebeurt onder begeleiding van enkele lesgevers. Iedereen is welkom, ook onze allerjongste leden!

Na afloop is er voor alle deelnemers een kleine beloning (drankje/ijsje). Schrijf je in door te mailen naar lessen@tcmeerdaal.be.

Pagina's