Warmste week Tennismarathon 1 november t.v.v. Esten vzw

Op 1 november organiseren we een tennismarathon tvv estenvzw # warmsteweekstubru van 6u-18u.

Deze tennismarathon is een non-stop dubbeltenniswedstrijd in teams van 18 personen (individueel inschrijven) vanaf 15 jaar. De teams worden dan enkele dagen op voorhand meegedeeld zodat jullie onderling kunnen afspreken..

De “vroege vogeltennissers” worden, tussen 6-8u, beloond met een gratis koffie en koffiekoek. Naast de spelers die bij het startschot van de marathon de terreinen inpalmen is iedereen vanaf 6h reeds welkom om te genieten van een vroeg ontbijt!

Voor de kids wordt er door de enthousiaste leiding van chiro wezemaal een groot spel georganiseerd tussen 14u-17u. ( 2euro pp)

Verder: lekker eten, warme dranken, mooie tombolaprijzen en .. wie weet welke verrassingen nog.. Kortom, genieten van een superleuke dag, voor amper 15 euro pp!

De opbrengst gaat integraal naar ESTEN vzw! (Esten is een 8-jarige jongen die op 13 mei dit jaar de strijd verloor tegen de zeer zeldzame ziekte adrenoleukodystrofie, X-ALD. De vzw werd opgericht om andere ouders van kinderen met dezelfde zeldzame, levensbedrijgende stofwisselingsziektes, financieel te kunnen ondersteunen; de ziekte X-ALD in de kijker te plaatsen en zo eventueel verder onderzoek naar deze vreselijke ziekte te motiveren en te stimuleren!
Meer info over ESTEN vzw en over de ziekte X-ALD vindt men terug op de facebookpagina van Esten vzw.

Heb je zin in een fijne en sfeervolle dag, wil jij ook je groot hart tonen en tennissen voor het goede doel, andere mensen ontmoeten met een even warm hart…? Schrijf je dan NU in voor de tennismarathon op 1 nov. in Wezemaal en breng uw supporters mee met hun spandoeken, toeters en bellen!!

An en Sara (Tennis Wezemaal) en Annick Lamolle (TC Meerdaal)

Adres : Club Tennis Wezemaal - Spikstraat 18 A - 3111 Wezemaal

Meer info + reglement - zie bijlage hieronder