Lid worden

Vanaf 2 januari 2019 kan je inschrijven voor het nieuwe tennisseizoen dat start op 1 april 2019 (als het weer het toelaat).

Inschrijven verloopt online via de website van Tennis Vlaanderen. Een handig filmpje helpt je hierbij.

Ben je al lid geweest? Klik dan op 'Verlengen' op je Spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen. Op deze manier verleng je je abonnement en dat van alle bijhorende leden op een gemakkelijke manier.

Voor elke (nieuwe) inschrijving schrijf je in op deze manier:

 • Zoek onze club TC Meerdaal (clubnummer 7109) op de website van Tennis Vlaanderen.
 • Selecteer onze club door op TC Meerdaal te klikken en vindt de tarieven terug.
 • Klik vervolgens op    of bekijk alle tarieven.

Vorig jaar reeds lid bij TC Meerdaal of een andere tennisclub, aangesloten bij Tennis Vlaanderen of AFT? Log in (rechts bovenaan) met je lidnummer of mailadres en wachtwoord.

 • Je ziet jouw gegevens en kan deze aanpassen indien gewenst.
 • Vervolgens kan je andere leden (of niet-leden) van jouw gezin, op hetzelfde adres gedomicilieerd, ingeven. Zo bekom je 1 gezamenlijke inschrijving (abonnement). Dat doe je via de knop 'Bestaand lid' of 'Nieuw lid'.

Ben je een nieuw lid? Geef dit aan en vul de gevraagde gegevens in.

 • Vervolledig de inschrijving. Je krijgt dan het voor jouw gezin of voor jouw lidmaatschap voordeligste tarief voorgesteld.
 • Klik op bevestigen. Je ontvangt een mail “Clubabonnement T.C. MEERDAAL (7109)".
 • TC Meerdaal ontvangt jouw vraag voor inschrijving, checkt of het juiste tarief is aangeboden en keurt de inschrijving goed.
 • Na deze goedkeuring ontvang je een tweede mail met een link naar het rekeningrapport (overschrijvingsformulier met gestructureerde mededeling).
 • Bij betaling van het lidmaatschap zal TC Meerdaal de betaling verwerken en ontvang je een laatste mail met de definitieve bevestiging van je lidmaatschap bij TC Meerdaal.
 • TC Meerdaal koppelt je aan het online reservatiesysteem.

Opgelet:

 • Kijk ook eens in je spamfolder. Mails van Tennis Vlaanderen kunnen hierin terecht komen.
 • Gebruik de gestructureerde mededeling om de betaling uit te voeren. Dit helpt ons bij de verwerking.

We werken opnieuw met een vroegboekkorting voor volwassenen en familie-abonnementen. Wees er dus snel bij om te kunnen genieten van de voordeeltarieven. De vroegboekkorting geldt voor inschrijvingen en betalingen vóór 1 maart.

-------------------------------------------------------------

TARIEVEN 2019 (inclusief Tennis Vlaanderen-verzekering):

TYPE Voor 1/3/2019 Na 1/3/2019 Na 1/7/2019
Kid (2011-2015) 15 euro 15 euro 15 euro
Junior (2001-2010) 55 euro 55 euro 30 euro
Student (1994-2000) 75 euro 75 euro 50 euro
Eerste senior aansluiting gezin (1950-1993) 115 euro 130 euro 90 euro
Tweede senior aansluiting in hetzelfde gezin (*) 100 euro 115 euro 75 euro
Super Senior (1949 of vroeger) gratis gratis gratis
Familieaansluiting (*) 260 euro 290 euro 200 euro

(*) Een familieaansluiting of tweede senior aansluiting is enkel mogelijk voor leden van eenzelfde gezin en woonachtig op hetzelfde adres.

Voor vragen of problemen met de inschrijving, neem contact op via ledenadmin@tcmeerdaal.be.

Betaling

De inschrijving is pas geldig nadat het lidgeld op rekening IBAN BE47 7343 7738 5680 (BIC KREDBEBBXXX) van TC Meerdaal v.z.w. is gestort. De door jou ingebrachte e-mailadres(sen) mogen door de club gebruikt worden om je op de hoogte te houden van club en sponsor activiteiten en mogen niet door de club of derden voor andere doeleinden gebruikt worden. Betaling geldt als aanvaarding van het clubreglement.

Belangrijk om te weten

Tennis Vlaanderen-aansluiting inclusief!

De Tennis Vlaanderen-verzekeringsaansluiting is verplicht. Deze aansluiting zorgt ervoor dat je als lid verzekerd bent voor mogelijke ongevallen. Alle lidmaatschapstarieven zijn inclusief Tennis Vlaanderen-verzekering. Indien je via een andere tennisclub een Tennis Vlaanderen-verzekering wil afsluiten, zorg je eerst voor lidmaatschap bij de andere club. Wanneer dat in orde is, kan je lid worden bij TC Meerdaal. Je kan de Tennis Vlaanderen-verzekering terugvorderen door een mail te sturen naar onze ledenadministratie. Dit geldt enkel voor een volwassen aansluiting. Onze ledenadministratie zorgt dan voor een regularisatie na betaling van het lidgeld.

De verzekeringsgelden voor 2019 zijn:

- 8 jaar en jonger: 7,07 €
- 9 t.e.m. 18 jaar (junior): 10,75 €
- 19 t.e.m. 100 jaar (senior): 16,38 €

Problemen met het vinden van het overschrijvingsformulier?

Ontvang je geen mail met goedkeuring van je lidmaatschap en een link naar het overschrijvingsformulier, kijk eerst even in je spamfolder. Vind je hier ook niets, klik dan hier voor het opvragen van het overschrijvingsformulier met gestructureerde mededeling.

Privacy

Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het clubbestand en de database van Tennis Vlaanderen. Deze worden uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden en ledencommunicaties. Je hebt recht op toegang tot, wijziging van of terugtrekking van jouw persoonlijke gegevens. Voor inzage en update: log in op je ledenprofiel via de website van Tennis Vlaanderen. Lees hier onze privacyverklaring.

Foto's getrokken tijdens activiteiten zijn enkel bedoeld voor de website, affiches in het clubhuis en de sociale media-groep en pagina van TC Meerdaal.