Ladies first

Op het tweede MEERDAAL ON FIRE-event geven we voorrang aan de dames. Jawel, we verwachten jullie op woensdag 26 juni vanaf 19 uur voor onze allereerste TCM-ladies evening. Uiteraard zal tennis primeren maar er is ongetwijfeld ook tijd voor een natje en een droogje. Tennisgewijs houden we ons aan het beproefde concept:

  •     Via loting bepalen we met en tegen wie je mag spelen.
  •     We spelen een dubbelspel gedurende 30 minuten en daarna loten we opnieuw.
  •     Dit doen we 3 of 4 of ... keer na mekaar, afhankelijk van het weer, het aantal deelnemers, de goesting, ... niks moet, alles mag!

Een hongertje tussendoor of nadien? De mannen verwennen jullie met hun culinaire hoogstandjes.

En wat met de heren? Het is echt niet nodig om thuis in je zetel te liggen treuren. Voor jullie hebben we een bierproefavond in petto. Onder leiding van André Storms van brouwerij Haacht maken we kennis met een selectie van hun beste bieren. Deze activiteit start om 19u30 stipt. Bedoeling is om tegen het einde van de sessie 'een winnend Haachts bier' over te houden, die we dan zullen opnemen in ons TCM-aanbod.

Om een overzicht te houden op het aantal deelnemers dat we die avond mogen verwachten, vragen we in te schrijven vóór 23 juni. Dit geldt zowel voor de dames als voor de heren. Vul het formulier op deze link snel even in.