My first time

Tennissen? Dat doe je minstens met twee. Maar een kompaan of tegenstander vinden? Tssssss. Niet altijd zo makkelijk als nieuweling. Aansluiten bij een bestaand tennisgroepje? Brrrrrrr. En op een zon- of feestdag naar de ‘vrije dubbels’. Best spannend, want 'ik ken daar niemand'. En willen al die 'vedetten' wel met mij spelen?

Trek je stoute tennisschoenen aan en join the club.

We nodigen alle nieuwkomers uit op maandag 20 mei om 19u op ons eerste “MEERDAAL ON FIRE” 2019. Thema? MY FIRST TIME!

Wat gaan we doen?

  • Via loting koppelen we je aan een ‘ancien’. Geen paniek, niet al onze anciens zijn toptennissers. We spelen een dubbelspel gedurende 35 minuten en daarna loten we opnieuw.
  • Dit doen we 3 of 4 keer na mekaar, afhankelijk van het weer, het aantal deelnemers, de goesting, ... niks moet, alles mag!

Een hongertje tussendoor of nadien? Geen probleem. Eddy steekt de barbecue aan. TCM trakteert! Dorst? Uiteraard is het clubhuis open.

Tijdens en na de wedstrijden kan je met al je vragen terecht bij de routiniers, kan je contacten leggen met andere nieuwelingen, aansluiting vinden bij een bestaand tennisgroepje of misschien zelfs een nieuw tennisgroepje opstarten. Als we afsluiten met één extra tennisgroepje is de avond geslaagd, toch?

Om het hele gebeuren een beetje in goede banen te leiden is het nodig dat je je inschrijft vóór 18 mei. Dit geldt zowel voor de nieuwkomer als voor de routinier. Zo houden we een overzicht en kan onze BBQ-man een juiste inschatting maken.

Zin om mee te doen? Vul het formulier op deze link in.

Slecht weer op maandag 20 mei? Dan stellen we het hele gebeuren een weekje uit en proberen we opnieuw op maandag 27 mei.

Doe je mee?

Het MEERDAAL ON FIRE-team

Helena, Griet, Nico en Godfried