Clubleven herstart

Ooit gedacht dat 8 juni 2020 een historische dag zou zijn? Vanaf dan loopt ons leven weer een beetje normaal. Ook in de tennisclub.

Hoe zit dat bij TCM?

  • Start to work op maandag van 14u tot 17u, start to weekend op vrijdag van 14u tot 17u en de vrije dubbels op zondag van 10u tot 13u: check! Een aanrader voor nieuwe leden: kom en ontmoet de native TCM'er.
  • Tennis Vlaanderen versoepelde de regel van het enkelspel. Voortaan mag je enkelen met een beperkt aantal partners, meer dan twee dus.
  • Dubbelaars kunnen opnieuw 2 uur dubbelspel reserveren. Hou je het liever op 1 uur dubbelspel? Kan zeker ook!

Het clubhuis is open op:

  • maandag en vrijdag vanaf 14 uur tot 23 uur 45
  • dinsdag, woensdag en donderdag van 18 uur tot 23 uur 45
  • zaterdag en zondag van 10 uur tot 18 uur.

Zolang er lessen zijn op woensdagnamiddag is het clubhuis open vanaf 14 uur.

Dorst gekregen? Het TCM's tappersteam staat naar goede gewoonte weer voor jou klaar. Graag een applaus voor deze vrijwillige Meerdaal Makers.

Op foto van rechts naar links van onder naar boven: Jeannine Decoster, Lien Kennis, Anke Briffaerts, Britte Buckers, Mieke Lorent, Micheline Matthijs, Bruno Briffaerts (geen tapper, wel handy man), Nico Timmermans, Erwin Kennis, Eddy Verstraeten (reservetapper), Ludo Teeuwen, Anne Tirez (reservetapper).

De après-tennisbeleving zal niet dezelfde zijn als vóór het Corona-tijdperk. Wij rekenen op jouw verantwoordelijkheid om de regels op de affiches in de club te volgen. Hou het safe!