Tennis het nieuwe seizoen in

Paaszaterdag 20 april houden we onze traditionele openingsdag met tennis, tennis en nog eens tennis.

Benieuwd naar ons programma? Dat vind je hieronder terug.

11u - 12u: Kidsinstuif voor onze jeugdspelertjes van Blauw, Rood en Oranje (4 tot 9 jaar) begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

12u - 13u30: Breakmakers-instuif voor onze jeugdspelers van Groen en tieners vanaf 10 jaar begeleid door onze jeugdanimatoren, gevolgd door een hapje en drankje, ook voor de ouders.

13u - 16u: Interesse in een tennis workout? Minimumleeftijd: 16 jaar. We geven drie sessies van 45 minuten voor maximum 8 à 10 leden per sessie (13u - 14u - 15u).

13u30 - 16u: Liever een gewone dubbelmatch? Ook dat kan. We loten de ploegen en spelen 3 rondes. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Rond 16u: drank, hapjes én gezelligheid troef tijdens de Meerdaalreceptie. We klinken op het nieuwe seizoen en genieten van een hapje, met liefde bereid door het Meerdaal hapjesteam.

We stellen die dag ook onze deuren open voor geïnteresseerden. Iedereen kan een kijkje komen nemen en kennismaken met TC Meerdaal. Ken je geïnteresseerden, laat het hen weten! Als dat geen goede start is van het nieuwe seizoen!

Inschrijven is een must voor de tennisactiviteiten en de receptie om 16 uur. We willen immers voldoende drank en hapjes hebben voor iedereen. Schrijf je in via deze link.
Dat kan tot en met 18 april.