Tot volgend seizoen!

De Meerdaal Games zijn afgerond. De klok is teruggedraaid, het winteruur is ingezet. TC Meerdaal stopt even met tennissen. Tot de vogels weer fluiten. Maar Meerdalers zijn soms niet te houden. Zin voor een match in de frisse buitenlucht? Ons hardcourtterrein is altijd beschikbaar. De gravelvelden kunnen gebruikt worden tot ..... de eerste vorst.
Zin in start to work? Zin in start to weekend? Zin in vrije dubbels? Ga je gang, spreek af met elkaar. Het clubhuis is weliswaar in slaapmodus.


Tijdens de donkere maanden heeft TC Meerdaal leuke activiteiten in petto. 

  • Hou je de beentjes graag fit in de winter, kom dan elk weekend vanaf zaterdag 2 november mee lopen in ons prachtig Meerdaalwoud. We vertrekken aan het clubhuis stipt om 15u45. Na de jogging kan je douchen en ééntje blijven drinken in de bar. Ben je geen jogger? Dan ga je toch gewoon voor een wandeling.
  • Op zondag 1 december is het TCM meets DCLA-dag: een 'leesloop' in samenwerking met de atletiekclub van Leuven. Ook joggende leden van TC Meerdaal zijn welkom. Onze tapper Ludo Teeuwen organiseert dit leuk ontmoetingsmoment.
  • Zondag 15 december gaan we 'winterwandelen', elk jaar weer een topper. De wandeling in een nabijgelegen stukje natuur is netjes uitgestippeld door Nico Timmermans, Greta Dewinter en haar man Willy. De bestemming blijft nog geheim. Honger na de wandeling? Dan schrijf je je toch gewoon in voor het aansluitend etentje. De inschrijvingen starten binnenkort.

En nu? Nu rest ons nog iedereen te bedanken voor een waanzinnig leuk seizoen. Op en naast het terrein. Tot in april! 


Jullie dienaars,

Erik, Yvonne en Miet